SEO-webteksten

Goede webteksten scoren niet alleen in Google en andere zoekmachines, maar zetten bezoekers ook aan tot actie. Zo’n actie wordt uitgelokt met een call to action. Een call to action is een linkje, een button, tekst en alles wat er verder voor zorgt dat een sitebezoeker jouw product of dienst koopt, zich inschrijft voor een nieuwsbrief of een review achterlaat. Investeer daarom altijd in goede SEO-webteksten voor de website van jouw bedrijf.

Laat je vinden door zoekmachines

Voor je eigen bedrijf is het altijd verstandig om met de tijd mee te gaan. Hier hoort niet alleen actief gebruik van social media bij, maar ook de online vindbaarheid. Of je nu een eenmanszaak hebt of je bent CEO van een internationale onderneming: iedereen heeft belang bij een geoptimaliseerde website met wervende SEO-webteksten. Met geoptimaliseerd bedoelen wij Search Engine Optimized, oftewel SEO. Wij schrijven webteksten die scoren op de juiste zoekwoorden, zodat jouw website gevonden wordt door potentiële klanten en andere geïnteresseerden. Want laten we realistisch zijn, bijna niemand pakt tegenwoordig meer het telefoonboek. Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf, dienst of zelfs bepaalde producten raadpleeg je eerst online zoekmachines zoals Google, Yahoo! en Bing. Goede SEO-webteksten zorgen dat jouw bedrijf in een van de eerste opties verschijnt na het invullen van de zoektermen waar jij graag op gevonden wilt worden.

Hier is ‘ie dan: onze call to action

Ben je op zoek naar tekstschrijvers voor jouw SEO-webteksten? Neem dan contact op via het contactformulier. Na jouw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor het optimaliseren van alle teksten op jouw website. Daarnaast geven wij je graag advies hoe jouw website nog beter gevonden kan worden door de zoekmachines.

Slim investeren in de toekomst

Realiseer je wel dat SEO-webteksten niet van de één op de andere dag scoren in Google. Wil je vanmiddag nog op de eerste positie staan, dan zul je moeten betalen. Dit heet SEA: Search Engine Advertising. Je adverteert in Google, maar zodra je hiermee ophoudt is je website nergens meer te vinden. Daarom pleiten wij voor SEO-optimalisatie. Je moet weliswaar iets meer geduld hebben (dan hebben wij het over een periode van twee à drie maanden), maar het resultaat is blijvend. Geoptimaliseerde SEO-webteksten schrijven is daarom een slimme investering in de toekomst. Zoekmachines nemen daarnaast deels de resultaten van elkaar over. Verschijn je hoog in Google, dan is de kans groot dat dit ook gebeurt bij bijvoorbeeld zoekmachine Bing.

Voordelen van wervende SEO-webteksten

Vind je SEO maar onnodig en veel te veel gedoe? Dat valt enorm mee. Sterker nog, het is een verrijking voor je webteksten.
Want dankzij SEO-webteksten:

  • Ben jij goed vindbaar in zoekmachines
  • Krijg jij meer bezoekers op je website
  • Zie jij binnen een bepaalde tijd een conversiestijging: je scoort niet alleen hoger in Google, ook het aantal klanten neemt toe

Onze SEO-webteksten zijn altijd uniek geschreven en op maat gemaakt. Zie het als een eenmalige investering waar je jarenlang plezier van hebt.

Dus...

Er is maar één team dat je kan benaderen als je teksten zoekt die je verder helpen