Commerciële teksten

Bedenk wat het belangrijkste voordeel is voor je doelgroep. Alleen dan worden teksten commercieel gezien zo effectief mogelijk. Wij schrijven teksten die aanzetten tot verleiden, kopen, beslissen, verder lezen, nadenken en terugkomen.

Richtlijnen

Er zijn een aantal belangrijke richtlijnen voor het schrijven van goede commerciële teksten. Maak bijvoorbeeld opsommingen, gebruik korte zinnen en schrijf actief. Want wist je dat je met korte zinnen meer vertrouwen uitstraalt? Of dat een actieve tekst vaak oprechter en minder afstandelijk overkomt? En dat het gebruik van (te veel) uitroeptekens een commerciële tekst alleen maar schreeuwerig doet lijken?

Wat is de truc voor commerciële teksten?

Iedere tekstvorm en commerciële uiting vergt een andere aanpak. Er is dus niet één allesomvattende truc, maar als wij toch iets moeten noemen dan is het wel dat je áltijd uitgaat van de lezer. Om resultaten te boeken is inspelen op de behoefte van je doelgroep altijd het belangrijkst. Verkoop voordelen, niet het product of de dienst zelf.

Waar kun je ons voor bellen?

Breng groot nieuws eenvoudig door een persbericht op te laten stellen met volledige informatie. Wil je het graag groter aanpakken? Dan is het ook mogelijk om een complete perskit samen te stellen.

Breng je klanten en andere belangrijke zakelijke relaties op de hoogte van het laatste nieuws door middel van een nieuwsbrief. Deze commerciële teksten worden meestal eens per week of eens per maand verstuurd.

Maak gebruik van een optimale samenwerking tussen tekstschrijver en vormgever voor de mooiste reclame voor jouw bedrijf.

Correct, effectief en converterend

Daarnaast kun je bij ons terecht voor SEO-webteksten, artikelen en interviews, bloggen en het redigeren en corrigeren van alle eerder genoemde tekstvormen. Doe je voordeel met een correcte, effectieve en converterende tekst. Eén ding is zeker: onze tekstschrijvers inschakelen kan absoluut geen kwaad.

Dus...

Er is maar één team dat je kan benaderen als je teksten zoekt die je verder helpen